SPLEIS PÅ EN FLYTUR

Nå har du muligheten

Oppfyll en drøm

Drømte du som liten om fly fri som fuglen

men aldri kunne realisere drømmen på grunn av jobb, barn, stress eller en slitsom svigermor? Vit da at du ikke er alene lenger, vi har mange som deg i klubben!

Eller vil du gi en flytur i gave til en som har alt?

Eller er du rett og slett bare fascinert av fly?

Overrask noen kjente eller gi deg selv en påskjønnelse i regi av Trondheim Flyklubb.

Da er er en prøvetime noe for deg.

Nå gis du muligheten for en prøvetime med en av Norges eldste flyklubber. Og er du over 15år kan du starte på flylappen. Er du 65 år så er du mitt i blinken da også, fordi de fleste har ikke tid til å tenke på seg selv før barna har forlatt rede.

Hva er en prøvetime?
Prøvetime er en flytur hvor du selv får prøve å sitte ved spakene under veiledning. Alt dette for at du selv skal oppleve og få følelsen av hvordan det er å være pilot. Opplevelsen er unik og vi advarer med stor “Blir hektet” faktor.

Bli hektet

Hva om jeg er hektet?
Du kan starte på pilot utdannelsen med en gang! Det er ingen øvrige aldersgrense for å fly.Teoriundervisning kan du starte hver eneste dag om du vil, eller følge undervisningen som flyklubben kommer til å holde.
Viste du at du kan starte pilotutdannelsen allerede når du er 15, fly Solo (=du flyr alene for første gang) når du er 16 og få privatflysertifikat når du er 17 år? Ja, det stemmer! Du kan fly før du kan kjøre bil! Men det viser seg faktisk at de fleste nye piloter starter når de er godt voksne, i USA er snittet rundt 65 år.

Det viktigste for oss som flyklubb er at du ønsker å bli en del av vårt fantastiske miljø og tilføre positivitet i et fint og kameratslig flymiljø. Vi kan ikke love deg at du blir et flygeress, men vi kan love deg at vi skal ta godt vare på deg.

For som vi sier

Trondheim Flyklubb ble stiftet en solskinnsdag i 1947 av gode kamerater som elsket fly og å fremme et kameratslig og godt miljø for alle, uansett erfaring. Hos oss er alle velkommen og blir tatt godt vare på.

Kontakt oss , så vil vi kontakte deg og tildele deg en egen flyger som følger opp videre.

Kr. 3.500,- koster det for en time i vår Cessna 185.- som har plass til 3 passasjerer.

Dette er spleiseturer idet vi som klubb ikke har lov til å drive kommersiell virksomhet. Spleisetur betyr at vi deler utgiftene med deg. Og vi gjør dette for å skape interesse for flyging.

Turen kan etter ditt eget ønske utvides utover 1 time mot ekstrabetaling.